1996

 

 

1996-02-10

Sankudo SE

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: 1996%20edzés

Kecskemét. Egyesületünkről cikk a Petőfi Népében: „Két éve alakult meg Kecskeméten a Sankudo SE, mely az árpádvárosi iskolában tartja foglalkozásait. Beke Béla vezetőedző irányításával hét csoportban 160 / 6-35 éves / karatéka tanulja a hagyományos japán sportág különböző fogásait.”

 

1996-02-17

II. Bartal-Ippon Kupa


Fadd. Korosztályos karate verseny, 18 klub 240 versenyző részvételével. Tápai Ágnes a 17 éves lányok küzdelmében első helyezést ért el.

 

1996-03-21

Megyei Karatebajnokság előzetese

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: bacs_265

Kecskeméti Lapok: „S.O.S. Alfa karate verseny. Megyei karate bajnokságot rendeznek vasárnap Kecskeméten. Az S.O.S. Alfa Kupa 1996 néven meghirdetett sportesemény 10 órakor kezdődik a II. Rákóczi Ferenc általános iskola sportcsarnokában. A szervező és a fő szponzor S.O.S. Alfa Biztonságtechnikai és Magánnyomozó Kft. Ügyvezetője szerint mintegy 250-300 gyermek és ifjúsági korosztályba tartozó versenyző indul. A harci művészetek feltörekvő nemzedéke egyébként éppen Kecskeméten óriási létszámot mozgat meg. Állítólag csak a városból legalább kétszáz versenyzőt tudnának kiállítani a viadalra. Igaz lehet, hisz Kecskeméten közel kétezer ember gyakorolja a harci művészetek valamelyikét, és mintegy tízezerre tehető azoknak a száma, akik már belekóstoltak ebbe a sportágba. A vasárnapi bajnokság egyébként a látogatók számára ingyenes. Ezért is remélik azt a szervezők, hogy tömegeket fogad majd délelőtt 10-től délután 4-ig az iskola sportcsarnoka.”

 

1996-03-24

Megyei Karatebajnokság

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1030001

Nagy sikerrel rendezte meg a Magyar Sankudo Karate Szövetség az I. Bács-Kiskun megyei gyermek és ifjúsági karate bajnokságot. Az SOS Alfa Kupáért kiírt versenyen 6 egyesület 220 sportolója indult és mérte össze tudását WKF szabályok szerinti küzdelemben. A kemény, de végig szabályos és sérülésmentes 10 órás versenyt közel 1000 néző izgulta végig. Sankudo SE versenyzőinek eredményei:

Lányok,

8 évesek:

      1. Mihály Anita

      2. Bakó Kitti

9 évesek:

      1. Kovács Ágnes

      3. Domokos Szabina

10 évesek:

      5. Tauber Zsuzsa és Magyar Cecília

11 évesek:

      3. Téglás Dóra

12 évesek:

      5. Marosi Nikolett és Krauter Lilla

13 évesek:

      3. Jarábik Anna és Virág Móni

      5. Murányi Bianka

14 évesek:

      2. Konkoli Éva

      3. Szabó Rózsa

      5. Csaplár Kata és Gombos Bea

15 évesek:

      2. Csizmadia Adrienn

      3. Gáspár Szilvia és Farkas Liliána

16 évesek:

      3. Kocsis Magda

17 évesek:

      1. Tápai Ágnes

Fiúk,

8 évesek:

      1. Járó Gábor

      5. Szécsény Péter és Brán Gergő

9 évesek:

      1. Szász Tibor

      2. Béres Adrián

      5. Márki István és Mizsik Lajos

10 évesek:

      2. Gál Richárd

      5. Kemenesi László

11 évesek:

      3. Moravcsik Balász

      5. Papdi Attila és Csaja Sándor

12 évesek:

      1. Domján András

      3. Molnár Attila

      5. Körmendi Róbert és Szabó László

13 évesek:

      3. Pődör Szabolcs és Tetézi Tamás

      5. Márki Zoltán és Kalló Zsolt

14 évesek:

      5. Kovács Béla és Tóth Imre

15 évesek:

      3. Drenyovszki Rajmund

      5. Ohát Attila és Hovány István.

 

1996-04-21

Országos Bajnokság

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: dunakeszi

Dunakeszi. Nyílt gyermek és ifjúsági országos bajnokság a 11-16 éves korosztály részére. Sankudo SE: küzdelem, lányok, 12 évesek: 5. Marosi Nikolett, 13 évesek: 5. Virág Móni, 14 évesek: 5. Jarábik Anna, 15 évesek: 3. Csizmadia Adrienn, 5. Gáspár Szilvia, fiúk, 12 évesek: 5. Körmendi Róbert, 14 évesek: 2. Pődör Szabolcs, 3. Kovács Béla.

 

1996-04-27

Tigi a felnőttek között

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1010026

Budapest. Felnőtt egyéni kata és súlycsoportos kumite magyar bajnokság. Tápai Ágnes 17 évesen, élete első felnőtt versenyén az –53 kg-os nők küzdelmében bronzérmet szerzett. Tigi egyenes ágon csak a magyar bajnoktól kapott ki, vigaszágon viszont minden mérkőzését megnyerte.

 

1996-05-11

Domokos Szabina a klub első magyar bajnoka

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: Domokos Szabina2

Budapest. Gyermek, ifjúsági és kadet karate magyar bajnokság a WKF szabályrendszere szerint. Sankudo SE versenyzőinek eredményei: küzdelem, lányok, 8-10 évesek: 1. Domokos Szabina, 5. Magyar Cecilia, 13-14 évesek: 5. Virág Móni, fiúk, 8-10 évesek: 3. Kovács Dániel, 5. Béres Adrián, 11-12 évesek: 5. Molnár Attila és Kemény Róbert.

 

1996-07-01/06

Nyári Edzőtábor

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1000033

Kiskunmajsa. Egyhetes karate edzőtábor. Résztvevők száma: 94. Rekkenő hőség, napi 3-4 edzés, „jó lenne túlélni” jelleggel.

 

1996-10-04

Mai Nap előzetese

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1080018

Mai Nap cikke: „Zsaru várja a nagymestert. Kecskemétre várják a Nemzetközi Sankudo Karate Szövetség alapítóját, technikai igazgatóját, hatdanos nagymestert. Az ötszörös világbajnokot, a kanadai Shihan Jean Frenettet nagy sikerű filmekből is ismerhetjük. Ő volt a Rendőrakadémia III-ban a karatetanár, illetve a következő részben már ninját alakított. Dublőrként vett részt a Rocky III. forgatásán és még vagy száz alkalommal szerepelt különböző sorozatokban. A profi karatetanár, kaszkadőr alig nyolc éves volt, amikor a Bruce Lee filmak hatására a karate mellett döntött. Az általa képviselt Sankudo jellegét és technikáját tekintve hagyományos karate stílus. Nem véletlen, hogy a kanadai nagymester magyarországi látogatása céljaként éppen Kecskemétet választotta. Hiszen a hirös városban van a Sankudo világszervezet hazai központja. Élén a kecskeméti Beke Béla rendőr őrnaggyal, aki most „kollégáját” látja vendégül.”

 

1996-10-05

Petőfi Népe előzetese

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: 20090223petofinepe

Karatemester bemutatója. A jövő héten Magyarország vendége lesz Shihan Jean Frenette 6. danos karate nagymester, ötszörös világbajnok, videosorozatok és szakkönyvek szerzője, a Nemzetközi Sankudo Karate Szövetség alapítója, technikai igazgatója. A kanadai Shihan Jean Frenette nemcsak azzal büszkélkedhet, hogy a nemzetközi harcművészet kiemelkedő alakjaként tisztelik, hanem a szórakoztató- és filmvilágban is sztárként tartják számon, már közel száz forgatáson vett részt.

A harci művészetek és azon belül a karate mára nem csak elfogadott, hanem a fiatalok egyik legkedveltebb sportja lett. Az olimpiai bizottság által elismert Karate Világszövetségnek 160 ország a tagja, s ezzel a világ egyik legnagyobb sportszervezete. A karaténak esélye van rá, hogy bekerüljön az olimpia programjába.

A Jean Frenette által képviselt karate irányzat, a sankudo jellegét és technikáit tekintve a tradicionális karatestílusokhoz kapcsolódik. Hozzá hasonló tudású harcművész magyarországi szemináriumára csak igen ritkán van példa. A mester Kecskeméten tart oktatást. Az általa létrehozott világszervezet magyarországi képviseletének központja ugyanis itt található és tanítványaik is elsősorban Bács-Kiskun megyeiek.

A Shihan edzésein való részvétellel a tanítványoknak lehetőségük van arra, hogy a stílus legavatottabb nagymesterétől tanulva fejlődhessenek tovább.

 

1996-10-07/11

Jean Frenette edzőtábora

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1080029

Kecskemét. Jean Frenette nagymester, ötszörös világbajnok, a Nemzetközi Sankudo Karate Szövetség technikai igazgatója nagy sikerű edzőtábort tartott a Magyar Sankudo Karate Szövetség tagjai részére.

 

1996-10-11

Petőfi Népe cikke

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1040003

Karatefesztivál Kecskeméten. Shihan Jean Frenette 6. danos karate nagymester a Magyar Sankudo Karate Szövetség meghívására október 7-11. közt Kecskeméten tartott oktatást. A Kanadából érkezett ötszörös világbajnok, látványos, esetenként a szó szoros értelmében lélegzetelállító bemutatóin több száz leendő bajnok próbálta ellesni a mesterfogásokat.

 

1996-10-20

Zsaru Magazin cikke

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: beolvasás0098

Több mint kaszkadőr. Az önbizalom és a kitartás nem vezethet máshoz, mint sikerhez. A kanadai harcművész és filmsztár, Jean Frenette pályája legalábbis ezt példázza.

A karate az életem, a mozi a hobbim – vallja Jean Frenette, akit olyan nagy sikerű filmekből ismerhet a közönség, mint a Rendőrakadémia vagy a Hegylakó sorozat. Tulajdonképpen kaszkadőr, mégis sokkal több ennél. A 45 millió dolláros költségvetésű Hegylakó III. forgatásán megvalósult élete egyik álma: ő tervezte a film harci jeleneteit, és irányította a színészeket a forgatáson. Nem véletlenül, hiszen a harcművészeteknek és küzdősportoknak alig van olyan ága, amelyben ne lenne képes különleges teljesítményre.

Kaszkadőrként és színészként több mint száz filmes produkcióban szerepelt – bukott motorról, ugrott háztetőről, menekült égő házból -, mégis a keleti harcművészetek állnak igazán közel a szívéhez. Ez persze nem is meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy eddig ötször szerzett nyílt kategóriában világbajnoki címet. Olyan teljesítmény ez, amelyet nehéz lenne bárkinek utánacsinálnia.

Kilencévesen kezdett karatézni, a ma már legendás Bruce Lee idejében. 17 évesen kanadai bajnok lett. „Megállhattam volna akkor – nyilatkozta -, de ha valaki százszázalékos teljesítményt ad ki magából, akkor nincsenek határok.” 19 évesen egy verseny miatt járt először Los Angelesben, ahol a Twentieth Century Fox stúdiói vannak. Két barátjával fogadást kötött, melyikük fog először bekerülni a filmiparba. Hazatérve Torontóba, válaszolt egy filmszereplőket toborzó hirdetésre. Ekkor kezdődött filmes karrierje, mely szerződések sorozatát hozta számára kaszkadőrként és veszélyes jelenetek rendezőjeként.

Életformája azt kívánja, hogy mindig kéznél legyen összecsomagolt bőröndje, amellyel a világot járja. A japán Okinawa szigetén minden évben hosszabb időt tölt egy 84 éves, 10. danos karatemester társaságában.

Jean Frenette ma filmjeiből, harcművészeti iskoláiból és bemutatóiból él – gondtalanul. Többször nyilatkozott arról, hogy eleinte anyagi nehézségekkel is meg kellett küzdenie.

Azokat, akik nyomdokaiba kívánnak lépni, figyelmezteti a nehézségekre. Az amerikai filmipar ma már csak korlátozott számban igényel kaszkadőröket, nekik viszont a jónál is jobbnak kell lenniük. Személyes sikerei mögött nemcsak tehetsége áll, de 15 év kemény munka is, lemondásokkal, nagy erőfeszítésekkel.

Szokott-e félni? – kérdezte egyszer tőle, a világ egyik legbátrabbnak tartott emberétől egy amerikai riporter. „Szoktam – válaszolta Jean Frenette -, csak nem úgy, mint mások. A félelem energia, amit megtanultam felhasználni a mutatványaimhoz.”

 

1996-11-05

Kecskeméti Lapok cikke

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: F1080036

A karatemester testbeszéde. A légy zümmögését is hallani lehetett, amikor az edzőtáborban bemutatót tartott Kecskeméten a kanadai karatezseni. Hát igen, van még mit tanulni – gondolta az a több száz fiatal, aki a híres mester fogásait látta és társaságában gyakorolta is. Shihan Jean Frenette hatdanos karatenagymester – ötszörös világbajnok, számos videosorozat és szakkönyv szerzője, több mint száz film szereplője -, a harcművészetek kiemelkedő alakja hozta létre a Nemzetközi Sankudo Karateszövetséget, melynek egyben technikai igazgatója. Frenette nevével fémjelzett sportág jellege és technikája sokban hasonlít a hagyományos japán karatestílusokhoz.

-          Hogyan került közel a filmekhez?

-          A rádióban hallottam, hogy szereplőket keresnek egy filmes produkcióhoz – meséli Jean Frenette. Miután kiskorom óta mindig vonzódtam a filmekhez, úgy gondoltam eljött az én időm. De nem színésznek, hanem kaszkadőrnek jelentkeztem. Gondoltam, sok vesztenivalóm nincs. A filmes szakemberek nagyon megörültek nekem, hiszen motoros és autós kaszkadőrökkel bőven el voltak látva, viszont a küzdősportok ismerője hiányzott. Így aztán bevettek a csapatba.

-          Mint tudjuk, egymást követően jöttek a szereplései.

-          Hogy csak a legismertebbeket említsem: a Rendőrakadémia- és a Rocky-szériák. Valójában soha nem a teljes küzdősort mutatom be, hanem csak részleteiben, elemeiben használom a karatefogásokat. A harcos mozgások által el kell hitetni a nézőkkel, hogy a verekedés teljesen éles. Nevezhetjük ezt illúziókeltésnek is. Jómagam testbeszédként emlegetem Az egész testnek szerepe van a mozgás során, ráadásul látványosan, a kameraállásokra figyelve kell végigvezetni a küzdést.

-          Így népszerűsíthető a karate?

-          Nem erről szólnak a filmek. A forgatókönyvekben csak itt-ott kerül elő a karate. Megfelelő környezetbe, jelenetbe illesztve lépnek előtérbe a kaszkadőrök, vagy a színészek, netán a karatemesterek. Ez viszont nem elegendő a sportág népszerűsítéséhez.

-          Mi a következő feladata?

-          Most fejeztem be a Jacko napja című filmet, melyben Bruce Willis a partnerem. Nincs sok pihenőidőm, hamarosan újabb forgatáshoz kezdek.

-          Addig viszont járja a világot.

-          Szemináriumokat tartok. Magyarországon négy napot töltöttem, utána Anglia, Kanada, Franciaország következik. Az imént említett filmforgatáson túl további kettő is kilátásban van.

-          Kecskeméti edzései után milyennek látja a magyar karatés fiatalokat?

-          Nagyon tehetségesek. Rendkívül barátságosan fogadtak, élveztem az edzéseket. Azt hiszem a fiatalok is, pedig kemény próbára tettem őket. Ha tudok, még visszajövök hozzájuk.

 

1996-11-02

Fudokán OB

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: p1000902

Budapest. Gyermek és ifjúsági Fudokan karate országos bajnokság. A verseny nyitott volt bármely karate-stílus részére. Az V. Gyermek és Ifjúsági Világkupa egyik előkészítő versenyére 360 induló nevezett. Sankudo SE versenyzőinek eredményei: küzdelem, lányok, 9-10 évesek: 2. Domokos Szabina, 17-18 évesek: 1. Tápai Ágnes, fiúk, 13-14 évesek: 3. Fekete Attila, 15-16 évesek: 3. Kovács Béla, 19-22 évesek: 3. Menyhei Balázs.

 

1996-11-17

Goju-kai nyílt karate csapatbajnokság

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: tököl

Tököl. IV. Miklós Kupa nemzetközi gyermek és ifjúsági nyílt Goju-kai karate csapatverseny. Sankudo SE versenyzőinek eredményei: küzdelem, lányok, 7-8 évesek: 2. Bakó Kitti, Csányi Aletta, Sárosi Réka, 9-10 évesek: 1. Domokos Szabina, Kovács Ágnes, Magyar Cecilia, 13-14 évesek: 2. Szabó Rózsa, Jarábik Anna, Virág Móni, 15-16 évesek: 3. Csizmadia Adrienn, Gáspár Szilvia, Fekecs Enikő, fiúk, 7-8 évesek: 2. Brán Gergő, Molnár Márk, Szabó Ádám, 3. Molnár Alex, Szabó Márkó, Moravcsik Roland, 9-10 évesek: 2. Kovács Dániel, Béres Adrián, Korpácsi Ádám, 3. Gál Richárd, Járó Gábor, Mizsik Lajos, 13-14 évesek: 2. Pődör Szabolcs, Fekete Attila, Gaál Károly.

 

1996-12-06/08

Karate Világkupa – Kemény Zsuzsi bronzérmes

Leírás: Leírás: Leírás: Kemény Zsuzsanna3

Miskolc. V. gyermek és ifjúsági karate világkupa. 45 ország több mint 2500 sportolója. A három napos versenyt a Karate Világszövetség /WKF/ szabályrendszere szerint, évenkénti korcsoportokban, haladó és utánpótlás kategóriában rendezték meg. Sankudo SE versenyzőinek eredményei: Tápai Ágnes a 18 évesek küzdelmében negyedik lett, az első három közé jutásért a későbbi győztestől kapott ki. A 10 éves lányok között Kovács Ágnes a nyolc közé jutott, míg Domján András kitűnő versenyzéssel a legjobb 16 közé verekedte be magát a 13 éves fiúk küzdelmében. Az utánpótlás kategóriában Kemény Zsuzsanna élete első versenyén a 9 évesek között bronzérmet szerzett.

 

 

 

1996 eredményei:

 

Bakó Kitti

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 8 évesek: 2.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 2.

 

Béres Adrián

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 9 évesek: 2.

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 8-10 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 2.

 

Brán Gergő

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 8 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 2.

 

Csaja Sándor

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 11 évesek: 5.

 

Csányi Aletta

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 2.

 

Csaplár Kata

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 14 évesek: 5.

 

Csizmadia Adrienn

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 15 évesek: 2.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 15 évesek: 3.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 15-16 évesek: 3.

 

Domján András

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 12 évesek: 1.

1996-12-06/08 – Miskolc - karate világkupa, 13 évesek: 9.

 

Domokos Szabina

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 9 évesek: 3.

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 8-10 évesek: 1.

1996-11-02 – Budapest - Fudokan karate országos bajnokság, 9-10 évesek: 2.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 1.

 

Drenyovszki Rajmund

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 15 évesek: 3.

 

Farkas Lili

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 15 évesek: 3.

 

Fekecs Enikő

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 15-16 évesek: 3.

 

Fekete Attila

1996-11-02 – Budapest - Fudokan karate országos bajnokság, 13-14 évesek: 3.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 13-14 évesek: 2.

 

Gaál Károly

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 13-14 évesek: 2.

 

Gál Richárd

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 10 évesek: 2.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 3.

 

Gáspár Szilvia

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 15 évesek: 3.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 15 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 15-16 évesek: 3.

 

Gombos Bea

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 14 évesek: 5.

 

Hovány István

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 15 évesek: 5.

 

Jarábik Anna

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 3.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 14 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 13-14 évesek: 2.

 

Járó Gábor

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 8 évesek: 1.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 3.

 

Kalló Zsolt

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 5.

 

Kemenesi László

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 10 évesek: 5.

 

Kemény Zsuzsanna

1996-12-06/08 – Miskolc - karate világkupa, 9 évesek: 3.

 

Kemény Róbert

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 11-12 évesek: 5.

 

Kocsis Magda

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 16 évesek: 3.

 

Konkoli Éva

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 14 évesek: 2.

 

Korpácsi Ádám

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 2.

 

Kovács Ágnes

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 9 évesek: 1.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 1.

1996-12-06/08 – Miskolc - karate világkupa, 10 évesek: 5.

 

Kovács Béla

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 14 évesek: 5.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 14 évesek: 3.

1996-11-02 – Budapest - Fudokan karate országos bajnokság, 15-16 évesek: 3.

 

Kovács Dániel

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 8-10 évesek: 3.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 2.

 

Körmendi Róbert

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 12 évesek: 5.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 12 évesek: 5.

 

Krauter Lilla

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 12 évesek: 5.

 

Magyar Cecília

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 10 évesek: 5.

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 8-10 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 1.

 

Marosi Nikolett

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 12 évesek: 5.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 12 évesek: 5.

 

Márki István

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 9 évesek: 5.

 

Márki Zoltán

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 5.

 

Menyhei Balázs

1996-11-02 – Budapest - Fudokan karate országos bajnokság, 19-22 évesek: 3.

 

Mihály Anita

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 8 évesek: 1.

 

Mizsik Lajos

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 9 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 9-10 évesek: 3.

 

Molnár Alex

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 3.

 

Molnár Attila

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 12 évesek: 3.

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 11-12 évesek: 5.

 

Molnár Márk

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 2.

 

Moravcsik Balázs

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 11 évesek: 3.

 

Moravcsik Roland

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 3.

 

Murányi Bianka

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 5.

 

Ohát Attila

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 15 évesek: 5.

 

Papdi Attila

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 11 évesek: 5.

 

Pődör Szabolcs

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 3.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 14 évesek: 2.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 13-14 évesek: 2.

 

Szabó Ádám

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 2.

 

Szabó László

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 12 évesek: 5.

 

Szabó Márkó

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 7-8 évesek: 3.

 

Szabó Rózsa

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 14 évesek: 3.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 13-14 évesek: 2.

 

Szász Tibor

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 9 évesek: 1.

 

Szécsény Péter

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 8 évesek: 5.

 

Tápai Ágnes

1996-02-17 – Fadd - Bartal-Ippon Kupa, karate verseny, 17 évesek: 1.

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 17 évesek: 1.

1996-04-27 – Budapest – karate magyar bajnokság, felnőtt –53 kg: 3.

1996-11-02 – Budapest - Fudokan karate országos bajnokság, 17-18 évesek: 1.

1996-12-06/08 – Miskolc - karate világkupa, 18 évesek: 4.

 

Tauber Zsuzsa

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 10 évesek: 5.

 

Tetézi Tamás

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 3.

 

Téglás Dóra

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 11 évesek: 3.

 

Tóth Imre

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 14 évesek: 5.

 

Virág Móni

1996-03-24 – Kecskemét - Bács-Kiskun megyei karate bajnokság, 13 évesek: 3.

1996-04-21 – Dunakeszi - országos karate bajnokság, 13 évesek: 5.

1996-05-11 – Budapest - karate magyar bajnokság, 13-14 évesek: 5.

1996-11-17 – Tököl - Goju-kai karate csapatverseny, 13-14 évesek: 2.