2003

 

 

2003-01-18

Kadet, junior karate ob


Budaörs. Meghívásos kadet és junior, egyéni, súlycsoportos országos bajnokság. A Sankudo SE indulói junioroknál: Marosi Nikolett –53, Oláh Károly –65, Pődör Szabolcs –80, kadetteknél: Kemény Zsuzsanna –60, Tauber Zsuzsa –60, Domokos Szabina +60, Járó Gábor –65, Laczkó Roland +75.

 

2003-01-25

Kecskeméti spotnap


Kecskemét. A városházán Dr. Szécsi Gábor fogadta Kecskemét legeredményesebb sportolóit. A polgármester elmondta, hogy a sport hozzájárul a város fejlődéséhez. Éppen ezért a sportolók optimális körülményeinek megteremtése nem magánügy. A létesítményekkel ugyan még adós a város, ahol nemcsak a profik, de a szabadidősportok kedvelői is edzhetnének. Szécsi Gábor azt azonban megígérte, hogy emelni fogják a támogatást. Véleménye szerint a legnagyobb adósságuk az, hogy nem tudták megértetni a vállalkozókkal, hogy érdemes a sportba befektetni. A város egyébiránt azt tartja fő céljának, hogy a sportolók pályája töretlenül fejlődjön tovább. A köszöntő után Szécsi Gábor 18 sportág, 162 versenyzőjének, valamint azok edzőinek, felkészítőinek adott át névre szóló serleget. A díjazottak között volt a Sankudo SE kiemelkedő eredményeket elért sportolói közül: Domján András, Domokos Szabina, Marosi Nikolett, Pődör Szabolcs, Szabó Rózsa és Tápai Ágnes, valamint edzőik: Beke Béla és Dósa András.  

 

2003-01-25

Tigi a legeredményesebb


Kecskemét. A sportbál az Univer-KTE jegyében zajlott. Az est fénypontja az Év Sportolója-díjak átadása volt, melyen hét kategóriában hirdették ki a múlt év legjobbjait. Az év női felnőtt sportolója díjat a szakmai zsűri ismét - immár negyedszer - Tápai Ágnesnek ítélte.

 

2003-02-10

Edzés


Kecskemét. Edzés a Béke suliban.

 

2003-02-13

A teljesebb életért


Kecskeméti Lapok, riport: „A közelmúltban megrendezett városi sportnap keretében Tápai Ágnes az év felnőtt női versenyzője kitüntető címet, illetve az ezzel járó kupát vehette át. A számos hazai és világversenyen szép sikereket elért sportoló néhány gondolatát az alábbiakban osztjuk meg önökkel:

- A sport sok mindenre megtanított: céltudatosságra, tiszteletre, becsületre, önállóságra. Az emberek túlnyomó része azonban nincs tudatában annak, hogy milyen fontos emberi értékeket kap az izzadságért és könnycseppekért cserébe. Fogalmuk sincs arról, milyen élményektől fosztják meg magukat, környezetüket. Úgy érzem, hogy a közvélemény a sport világát jelenleg sokkal inkább szürke szenvedésként, mint örömmel és értékekkel teli ragyogásként kezeli. Ahhoz, hogy a jelenlegi hozzáállás megváltozzon, meg kell értenünk a sport, a sportolás, az egészséges életmód fogalmait, meg kell keresni a hibákat, a téveszméket és el kell kezdeni azok felszámolását, átprogramozását.

- Magam is a szívemen viselem a sport ügyét, és lehetőségeimhez mérten cselekszem érte. Amiben tudok, tanácsot adok és segítek környezetemnek. Többek között egy programon dolgozom, melyben az egészség és tudatosság fontosságára kívánom felhívni a figyelmet. A program konkrét, kézzel fogható, működő információkat és eszközöket ad majd azok számára, akik komolyan tenni kívánnak magukért, gyermekeikért és környezetükért. Örömömre dr. Szécsi Gábor, Kecskemét polgármestere elsőként vállalta fel a program védnökségét, és a konkrét tennivalókban már meg is kezdődtek a tárgyalások.

- Ezúton köszönöm meg szüleimnek, rokonaimnak, barátaimnak és segítőimnak, hogy mellettem vannak. Szeretném hálámat kifejezni egykori igazgatómnak, Probojáczné Túri Évának, osztályfőnökömnek, Pőcze Lajosné Katalinnak, valamint több tanáromnak a kitűnő nevelést, a rengeteg lehetőséget és a jó példát. Beke Bélának külön köszönet azért, amiért hitet, erőt, mérhetetlen tudást adott, és megannyi érték előtt nyitotta fel a szememet. Tisztelettel kívánok mindenkinek egy jobb, szeretetteljesebb, értékesebb, egészségesebb, emberbarátibb életet, valamint erőt ennek kialakításához.”

 

2003-02-28

Tigi Bács-Kiskun megye legjobbja


Kecskemét. Bács-Kiskun megye legjobb sportolói Kecskeméten, a megyeházán vehették át a Petőfi Népe szerkesztősége által alapított vándorserleget és a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat jutalmát. A bevezetőt dr. Bodóczky László, a megyei sportszövetségek tanácsának elnöke mondta, melyben méltatta a díjazottak eredményeit. A kupaátadást követően Hámori Zoltán pohárköszöntővel tisztelgett a kupagyőztesek sikerei előtt. A legeredményesebb felnőtt sportolónak járó díjat ismét Tápai Ágnes kapta.

 

2003-03-01

Egy labda az udvaron

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: 20090223petofinepe

Petőfi Népe. Hámori Zoltán jegyzete: A lapok sportrovatai szenzációs sikerekkel, botrányos kudarcokkal, meglepetésekkel, tragikus sérülésekkel vannak tele. Mindig olyasmiről írnak, ami az olvasónak nagyon érdekes, a szurkolónak öröm vagy bánat, hát még ha bepillanthat a bálványozott élsportoló magánéletébe is! A hétköznapokról nemigen esik szó. Egyik olyan, mint a másik, sokszor egy év is eltelik az egyik világversenytől a következőig, közben meg folyik a munka, szóra sem érdemes. A monoton edzések, a fájdalomig fokozott erőgyakorlatok, az unalomig próbált technikai megoldások s még sok minden. A sportolói vándorserlegek meghatóan ünnepélyes tegnapi átadásán derült ki számomra, hogy a sportolók az élet más területein is valóságos aszkéták, az élet örömeiről hitük szerint lemondó szerzeteseknek atlétikus utódai.

Tápai Ágnes a kick-box megyei legjobbja árulta el nekem, hogy még az étkezés szigorú fegyelme is mindennapos szenvedéssel jár. „Ha valaki élsportoló akar lenni, annak ezt vállalni kell. S akkor sem garantálja az eredményeket senki!” Van ennek értelme? Hogy az elszánt sportoló egyéni életében van-e, azt saját magának kell eldöntenie, de hogy az ő áldozatának van-e értelme a közösségre, az összetartozásra, az önbecsülésre, a nemzeti büszkeségre nézve, az nem kérdés. Gyermekeink minden nevelés nélkül kaphatók a sportra, hiszen lételemük a mozgás. Egy elgurított labda az udvaron fölöslegessé tesz minden szót, a sportra nem kell rábeszélni a gyerekeket. Viszont engedni kell őket játszani, és labdát is adnunk muszáj, meg időt hagyni nekik.

Tegnap elismeréseket kaptak a megye legkiválóbb sportolói. A sok munka, lemondás, sőt szenvedés, amit vállaltak, nem volt hiábavaló. Példaképek ők, s gondolom, példaképnek lenni nem lehet olyan rossz. Elhangzott tegnap, hogy most, az európai csatlakozásunk küszöbén talán a sport az a nemzeti ágazat, ahol nem sok pótolnivaló van, itt nem kell felnőni Európához. Nincs olyan kvóta, melyben alulmaradnánk. Alighanem a tagországok legtöbbje inkább tőlünk tanulhatna. Mint ahogy nekünk is illik, illene tanulni a sportolóktól hétköznapjainkban. És mint a tanítóknak, úgy nekik is köszönet jár. A tizenévesnek, a csapatnak és az edzőknek egyaránt.

Mindannyian büszkék vagyunk rájuk.

 

2003-03-01

Kick-box full-contact


Pécs. A Magyar Kick-box Szakszövetség a Pécsi VSk sportcsarnokában rendezte meg full-contact szabályrendszerének II. osztályú, felnőtt országos bajnokságát. Kecskemétről a Sankudo SE két versenyzője lépett kötelek közé. Full-contactos premierjük tökéletesen sikerült, mindketten bajnoki aranyéremmel térhettek haza. Marosi Nikolett / 52 kg / az elődöntőben a mindvégig erőteljesen rohamozó kiskunhalasi Bóna Orsolya ellen diadalmaskodott. A döntő ennél jóval könnyedebbre sikeredett, Niki ellenfele ugyanis nem vállalta a mérkőzést. A másik kecskeméti lány, Domokos Szabina előnyerőként jutott a 65 kg-osok döntőjébe, ahol a győri Vörös Viktória várt rá. Szabina mindvégig okosan, taktikusan irányította a találkozót és szerezte meg 16 évesen a felnőtt országos bajnoki címet.

 

2003-03-16

Tigi Sport Nívódíjas


Budapest. Több mint félezer sportolót érintett az a díjátadó gála, amelyet vasárnap este rendezett a GYISM a Budapest Sportarénában. A sporttárca a tavaly kiemelkedően eredményes versenyzőket részesítette elismerésben, többek között a frissen alapított Sport Nívódíjban. Az eseményről több helyszíni kapcsolással tudósított a Telesport. A meghívott 540 sportoló és 250 edző között ott volt Tápai Ágnes és edzője Beke Béla is.

 

2003-03-23

I. Fudokan Karate Világkupa


Tatabánya. I. Fudokan Karate Világkupa.

 

2003-04-05

Kick-box semi-contact országos bajnokság 2. forduló


A Magyar Kick-box Szakszövetség a soproni sportcsarnokban rendezte meg a felnőtt semi-contact országos bajnokság második fordulóját. Kecskemétről a Sankudo SE kilenc versenyzője lépett küzdőtérre. Hiányzott a verseny egyik legnagyobb favoritja, a többszörös magyar bajnok, Európa-bajnok Tápai Ágnes, aki sérülése miatt volt kénytelen távol maradni. A kecskemétiek mégsem maradtak érem nélkül, ami elsősorban a technikásan küzdő Marosi Nikolettnek és Domokos Szabinának volt köszönhető. A kecskeméti Sankudo SE versenyzőinek eredményei: nők, 70 kg: 1. Domokos Szabina, 65 kg: 5. Pleskó Anikó, 60 kg: 5. Kemény Zsuzsanna, 55 kg: 5. Szabó Rózsa, 50 kg: 3. Marosi Nikolett, férfiak, 89 kg: 5. Pesti János, 79 kg: 5. Pődör Szabolcs, 74 kg: 5. Laczkó Roland, 63 kg: 5. Oláh Károly.

 

2003-04-12

Kick-box light-contact országos bajnokság I. forduló


Felnőtt országos bajnokság, light-contact szabályrendszer, Győr. A mezőnyön meglátszott, hogy az elmúlt hetekben „erőltetett menetre” kényszerült, többen sérülések miatt maradtak távol. A verseny változatos küzdelmeket hozott, s ha akadt, aki nem unatkozott, az a versenyorvos volt:) A kecskeméti Sankudo SE két versenyzője lépett küzdőtérre: Domokos Szabina és Marosi Nikolett, akik remekeltek. Niki a –50 kg-os mezőnyben bronzérmet szerzett. Szabina a -65 kg-os hölgyek küzdelmében viszont megállíthatatlan volt, magabiztosan verte rutinos ellenfeleit, és lépett a dobogó legmagasabb fokára.

 

2003-04-12

Kick-box - gyermek országos bajnokság


A Magyar Kick-box Szakszövetség Győrött rendezte meg a gyermek országos bajnokságát. A 8–9–10 éves korosztály mérkőzéseit semi-contact stop szabályrendszerben bonyolították le, vagyis minden elért szabályos találatnál megállították a küzdelmet. Kecskemétről a Sankudo SE tizenegy versenyzője lépett küzdőtérre, akik az előző évekhez hasonlóan idén is kiváló eredményekkel térhettek haza. Eredményeik: lányok, -32 kg: 3. Kis Viktória, -28 kg: 3. Szűcs Szimonetta, 4. Kovács Nóra, 5. Mátó Fanni, -25 kg: 2. Sarkadi Réka, 3. Rebek Fanni; fiúk, +32 kg: 5. Molnár Péter, -32 kg: 3. Szakonyi László, 5. Virág Ádám, -25 kg: 5. Csonka Viktor és Kovács Norbert.

 

2003-04-13

Rózsa felnőtt magyar bajnok


A Magyar Karate Szakszövetség Budapesten rendezte meg a 2003. évi nyílt súlycsoportos WKF magyar bajnokságát. A kadet, junior és felnőtt korcsoportban lebonyolított versenyen a kecskeméti Sankudo SE sportolói ismét kiemelkedően szerepeltek. Különösen a felnőtt női 53 kg-os küzdelmekben jeleskedtek, hiszen az első két hely sorsát a két kecskeméti lány, Szabó Rózsa és Marosi Nikolett összecsapása döntötte el. A párharcból Szabó Rózsa került ki győztesen, aki ezzel felnőtt magyar bajnoki címet szerzett. Teljesítménye azért is kiemelendő, mert korábban WKF karate felnőtt magyar bajnokságot megyénkből csak Tápai Ágnesnek sikerült nyernie. A kecskemétiek eredményei, nők, felnőtt -53 kg: 1. Szabó Rózsa, 2. Marosi Nikolett, junior -53 kg: 3. Marosi Nikolett; kadet -55 kg: 3. Kemény Zsuzsanna; Férfiak, junior -75kg: 4. Laczkó Roland, kadet -70kg: 3. Járó Gábor.

 

2003-05-10

Kushido országos bajnokság


Budapesten került sor a korosztályos, nyílt kushido országos bajnokságra. A küzdelmekre a hivatalos WKF szabályok szerint, de súlycsoporti megkötés nélkül került sor. A kecskeméti Sankudo SE sportolói ismét kirobbanó formában versenyeztek. Különösen a lányok tettek ki magukért, közülük szinte mindenki éremmel térhetett haza. Domokos Szabina 16 évesen végigverte a felnőtt női mezőnyt. Ritkán látható küzdőszellemről tett tanúbizonyságot Aranyosi Szandra, akit erős technika miatt a döntőbe jutás előtt leléptettek. A szakemberek szerint kiemelkedő technikai tudással rendelkezik, a jövő reménysége. Részletes eredmények, küzdelem, leány, felnőtt: 1. Domokos Szabina. 1985-ös sz.: 3. Tauber Zsuzsa. 1987-es sz.: 1. Kemény Zsuzsanna, 2. Molnár Zita. 1988-as sz.: 2. Kovács Brigitta, 3. Aranyosi Szandra. 1989-es sz.: 5. Balogh Anett. 1990-es sz.: 1. Oláh Emese, 4. Domokos Anita. 1992-es sz.: 5. Pesti Vivien. 1993-as sz.: 1. Kis Viktória, 3. Mátó Fanni és Szűcs Szimonetta, 4. Rebek Fanni, 1994-es sz.: 1. Sarkadi Réka, 2. Kovács Nóra. Fiúk, 1987-es sz.: 3. Járó Gábor. 1988-as sz.: 3. Bekő László, 6. Szabó Márkó. 1989-es sz.: 4. Filius András. 1991-es sz.: 6. Berki Balázs. 1993-as sz.: 2. Szakonyi László. 1994-es sz.: 1. Kovács Norbert, 6. Rózsa Norbert.

 

2003-05-12/18

2. női Európa-bajnokság


Pécs, 2. női ökölvívó Európa-bajnokság. Hét érmet nyert és az éremtábla ötödik helyén zárt a magyar válogatottja, ami nem kis szó, hiszen egyfelől az elmúlt években profinak is álltak és vissza is vonultak sokra hivatott lányok, no meg a tavaly vb-bronzérmes, most sérült Tápai Ágnesre sem számíthatott a kapitány. Kérdés, persze, hogy mit hoz a jövő. Sok múlik azon, hogy a női ökölvívásnak lehet-e esélye az olimpiai sportágak közé kerülni. Hiszen a birkózás athéni kétneműsítésével az amatőrboksz immár egyedüliként szerepel az ötkarikás programban kizárólag férfivonalon. A nemzetközi szövetség természetesen arra törekszik, hogy záros határidőn belül változtasson ezen a szerinte tarthatatlan helyzeten – mondjuk kísérleti jelleggel, a szakági nagyhatalomnak számító Kínában, 2008-ban Pekingben. A pécsi eredményeket nézve ebben a kedvező esetben mi, magyarok sem lennénk elkeseredve.

 

2003-05-17

Kick-box light-contact országos bajnokság 2. forduló


A Magyar Kick-box Szakszövetség a Békéscsabán rendezte meg a 2003. évi felnőtt light-contact országos bajnokság második fordulóját. A versenyen 25 klub sportolói vettek részt. A három páston zajló küzdelmek során a hazai élmezőnyhöz tartozó kick-box versenyzőkön kívül több ITF taekwondos és kyokushin sportoló is sikerrel mérette meg tudását. Bács-Kiskun megyét az első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is a kecskeméti Sankudo SE két versenyzője, Domokos Szabina és Marosi Nikolett képviselte. Bár ők mindent megtettek, a trópusi klimatikus viszonyok között zajló verseny során elpártolt tőlük a szerencse. Niki az 50 kg-os mezőnyben a negyeddöntőben botlott el és ötödik helyen zárt. Szabina a –65 kg-os súlycsoportban a döntőig verekedte magát, ahol három meneten keresztül magabiztosan verte a válogatott oszlopos tagját, a világ- és Európa-bajnoki helyezett dr. Linczmayer Szilviát. Ám a kecskeméti lány az utolsó menet végén kiengedett, amit rutinos ellenfele kihasznált és megfordítva a küzdelmet, bírói döntéssel nyert. Szabina ezüstéremmel zárta a versenyt.

 

2003-05-17

Sio-Roda Kupa


Siófok. Sio-Roda Kupa, nemzetközi WKF karate-verseny.

 

2003-05-24

Goju-ryu országos bajnokság


Gyermek és ifjúsági goju-ryu országos bajnokság, Budapest. A kecskeméti Sankudo SE sportolóinak eredményei, utánpótlás kat. fiúk, 8 évesek: 1. Kovács Norbert, 2. Kis Szabolcs, 9 é.: 1. Petrov Dávid, 12 é.: 2. Németh Ottó; lányok, 9 é.: 3. Baranyi Krisztina, 10 é.: 2. Konkoly Dominika, 3. Kiss Henrietta, 11 é.: 2. Szajki Eszter, 3. Baranyi Nikolett, 4. Orosz Ildikó. Haladó kat., fiúk, 9 é.: 2. Hajdú Dávid, 3. Virág Ádám és Csonka Viktor, 5. Lévai Roland, 10 é.: 1. Kis Roland, 3. Szakonyi László és Hegedűs Dávid, 11 é.: 4. Gyenes Ede, 5. Farkas Tamás és Virág Gábor; lányok, 9 é.: 2. Kovács Nóra, 3. Sarkadi Réka és Szűcs Szimonetta, 5. Mátó Fanni és Bakos Gwendolin, 10 é.: 2. Kis Viktória, 3. Pesti Vivien, 12 é.: 3. Oláh Emese, 13 é.: 3. Tóbiás Réka, 14 é.: 2. Kovács Brigitta, 3. Hajdú Andrea.

 

2003-06-07

Kick-box – junior, ifi országos bajnokság


Rekkenő hőség, kemény csaták, kecskeméti aranyeső. A Magyar Kick-box Szakszövetség hétvégén, Tökölön rendezte meg semi-contact (találatonként megállított) és light-contact (folyamatos küzdelem) szabályrendszerében az 2003. évi junior (17-20 évesek) és ifjúsági (14-16 évesek) országos bajnokságát. Bács-Kiskun megyét a kecskeméti Sankudo SE kick-box szakosztályának hat versenyzője képviselte. A kecskemétiek a két különböző kategóriában összesen hat bajnoki aranyéremmel, három ezüstéremmel és további pontszerző helyezéssel tértek haza. Nagyszerűen küzdöttek, Laczkó Roland és Domokos Szabina teljesítménye külön is kiemelkedett. Előbbi a nap legizgalmasabb csatáját vívta a junior 74 kg-os semi-contact döntőben, ahol csak a kétszer két menet utáni hosszabbításban maradt alul a helyiek válogatottjával szemben. Szabina pedig ismét bizonyította kivételes küzdőszellemét, ugyanis sérült kézzel, a junior mezőny legfiatalabb tagjaként verte végig ellenfeleit. Eredményeik, light-contact, lányok, junior krcs., -50 kg: 1. Marosi Nikolett, -65 kg: 1. Domokos Szabina; ifjúsági, -55 kg: 1. Kemény Zsuzsanna. Fiúk, junior, -74 kg: 5. Laczkó Roland; ifj., -69 kg: 2. Járó Gábor. Semi-contact, fiúk, junior, -74 kg: 2. Laczkó Roland; ifj., -59 kg: 5. Szabó Márkó, -69 kg: 2. Járó Gábor. Lányok, junior, -50 kg: 1. Marosi Nikolett, -65 kg: 1. Domokos Szabina; ifj., -55 kg: 1. Kemény Zsuzsanna.

 

2003-06-08

Edzés


Kecskemét. Edzés a Béke suliban.

 

2003-06-15

Zeus xxxx


Kecskemét. 40:) meglepi:) és tortás kard:)

 

2003-06-23/28

Edzőtábor Kiskunmajsán


Kiskunmajsa. Karate edzőtábor a Sankudo SE versenyzői számára.

 

2003-07-05

Sport Almanach


A napokban jelent meg egy új, Kecskemét sportéletével foglalkozó kiadvány, a Kecskeméti Sport Almanach 2003 című összeállítás. Címlapján Tigi látható két másik kiemelkedő kecskeméti sportolóval együtt.

 

2003-07-14/17

Kick-box szeminárium


Kecskemét. Zrínyi Miklós, a magyar kick-box válogatott edzője kissé fárasztó, de nagy sikerű edzőtábort és vizsgát tartott a Sankudo SE tagjai részére.

 

2003-07-18/24

Edzői edzőtábor


Szeged. Edzői edzőtábor, Marosi Niki részvételével.

 

2003-07-26/06

Zrínyi edzőtábor


Békéscsaba. Zrínyi Miki kiemelt edzőtábora, csak a legjobbaknak:)

 

2003-09-06

Kick-box semi-contact országos bajnokság 3. forduló


Felnőtt semi-contact országos bajnokság 3. forduló, Budapest. Bács-Kiskun megyét a Kecskeméti Sankudo SE képviselte, a klub öt versenyzője lépett küzdőtérre, közülük ketten döntőbe kerültek. Eredményeik, nők, 70 kg: 2. Domokos Szabina, 60 kg: 5. Kemény Zsuzsanna, 50 kg: 2. Marosi Nikolett; férfiak, 89 kg: 5. Pesti János, 74 kg: 5. Laczkó Roland.

 

2003-09-13

Kick-box semi-contact és formagyakorlat országos bajnokság döntője


A Magyar Kick-box Szakszövetség Füzesgyarmaton rendezte meg a felnőtt kick-box semi-contact és formagyakorlat országos bajnokság döntőjét. Az évközi fordulókban elért pontszámok alapján a semi-contact döntő résztvevője lehetett volna Marosi Nikolett és Domokos Szabina is. Meg is jelentek a versenyen, ennek ellenére indulásukat nem engedélyezték, hivatkozva arra, hogy 2003-ban világkupán nem vettek részt. Ez állítólag idén indulási feltétel volt. Kár, hogy ennek előzetes közléséről megfeledkeztek. Lelkük rajta. Érdekes, hogy a light döntőn ezt a szabályt már nem vették ilyen komolyan.

A formagyakorlat versenyszámban szerencsére Szabó Rózsa indulhatott. És ha már ott volt, nem is hibázott. Tökéletes összpontosítással bemutatott gyakorlatával biztosan utasította magamögé vetélytársait és bajnoki címet szerzet.

 

2003-09-27

Kick-box light-contact országos bajnokság 3. forduló


A Magyar Kick-box Szakszövetség Szolnokon rendezte meg a felnőtt kick-box országos bajnokság light-contact szabályrendszerének III. fordulóját. A háromszor két perces folyamatos küzdelmek kiélezett csatákat hoztak, ahol általában az esélyesek értek el dobogós helyezést. Kecskemétről a Sankudo SE két versenyzője is éremmel térhetett haza. Eredményeik, 50 kg: 2. Marosi Nikolett, 55 kg: 3. Kovács Marianna, 65 kg: 4. Domokos Szabina. Az eddigi eredményeik alapján mindhárman meghívást kaptak az országos bajnokság döntőjébe.

 

2003-10-04

Goju-ryu országos bajnokság


Nyílt, súlycsoport nélküli goju-ryu országos bajnokság, Gödöllő. Az erős mezőnyben kiváló eredményeket értek el a kecskeméti Sankudo SE sportolói. Formagyakorlatban Kis Roland és Jarábik Anna, küzdelemben Sarkadi Réka, Orosz Ildikó és Aranyosi Szandra teljesítménye emelhető ki. Formagyakorlat, fiúk, 11 évesek: 1. Kis Roland, 14 é.: 3. Rácz József, 16 é.: 3. Járó Gábor, 18-21 é.: 2. Pődör Szabolcs; felnőttek: 2. Dósa András, 3. Mészáros Gábor. Lányok, 10 é.: 3. Szűcs Szimonetta, 13 é.: 3. Domokos Anita, 15 é.: 3. Kovács Brigitta, 16 é.: 2. Kemény Zsuzsanna; felnőttek: 1. Jarábik Anna, 3. Tauber Zsuzsa. Küzdelem, fiúk, 9 évesek: 3. Hajdú Dávid, 15 é.: 3. Molnár Alex, 16 é.: 3. Járó Gábor; lányok, 9 é.: 1. Sarkadi Réka, 3. Kovács Nóra és Bakos Gwendolin, 10 é.: 3. Rebek Fanni és Kis Viktória, 11 é.: 1. Orosz Ildikó, 2. Baranyi Nikolett, 3. Pesti Vivien, 14 é.: 1. Aranyosi Szandra, 16 é.: 2. Kemény Zsuzsanna, 3. Molnár Zita, 18 é.: 2. Tauber Zsuzsa.

 

2003-10-04

Kick-box light-contact országos bajnokság döntője


A Magyar Kick-box Szakszövetség Esztergomban rendezte a felnőtt kick-box országos bajnokság light-contact szabályrendszerének döntőjét. A tét – a bajnoki címek és helyezések megszerzésén kívül – a párizsi világbajnokságra való utazás jogának megszerzése volt. Ennek megfelelően a szó szoros értelmében kemény összecsapások alakultak ki. Az előző fordulók eredményei alapján Bács-Kiskun megyéből a kecskeméti Sankudo SE három versenyzője jutott a döntőbe: Marosi Nikolett (50 kg), Kovács Marianna (55 kg), Domokos Szabina (65 kg). A verseny során mindhárman kiválóan küzdöttek, nagyszerű mérkőzéseket vívtak. Közülük Domokos Szabina állt legközelebb a végső győzelemhez. Fiatal kora és kiújult sérülése ellenére megállíthatatlannak tűnt, ám a döntőben a bírák a jóval ismertebb budapesti ellenfelét hozták ki győztesként. Végül Kovács Marianna országos bajnoki bronzéremmel, Marosi Nikolett és Domokos Szabina pedig ezüstéremmel térhetett haza.

 

2003-10-05

Kick-box full-contact országos bajnokság döntője


Tigi ismét bajnok. Egy kis statisztika: 3 sportág, 6 szabályrendszer, 58 arany-, 24 ezüst- és 24 bronzérem, köztük világ- és Európa-bajnoki érmek. Ez nem egy település eredménylistája, csak egy név áll mögötte: Tápai Ágnesé. A legutóbbi sikerének helye: Sopron, a felnőtt full-contact kick-box országos bajnokság döntője. Tiginek – sérülését követően – gyengébb edzettségi állapota miatt kivételes tehetségére volt szüksége arra, hogy 14. felnőtt bajnoki címét is megszerezze. A döntőben küzdelmes és izgalmas mérkőzésen nyert Vörös Viktóriával (Szombathely) szemben. Mindketten nagy iramban kezdtek, láthatóan kiütéssel szerették volna befejezni az összecsapást. Ehhez Tigi állt közelebb, aki az első két menetben többször megrendítette ellenfelét, akire számolni kellett. Vörös lábon kihúzta a második menetet is, a harmadikra feljött, de a mérkőzést már nem tudta megfordítani. Tigi ezzel a győzelmével egy újabb szabályrendszerben gyűjtötte be az országos bajnoki címet és erősítette meg helyét a válogatottban.

 

2003-11-01

Sankudo kupa


Kecskemét. Béke Általános Iskola tornaterme. Formagyakorlat verseny az utánpótlás korú versenyzőink számára. Eredmények: fiúk, 8 évesek: 1. Kis Szabolcs, 2. Dobrai Dominik, 3. Bérczy Bálint és Makádi Ádám, 9 évesek / 4 kyu /: 1. Hajdú Dávid, 2. Rózsa Norbert, 3. Szabó Krisztián és Bencsik Roland, / 5 kyu /: 1. Petrov Dávid, 2. Kovács Norbert, 3. Adorján Bence és Abádi Gábor, 10 évesek: 1. Molnár Péter, 2. Szakonyi László, 3. Virág Ádám és Abádi Gergely, 11 évesek: 1. Kis Roland, 2. Virág Gábor, 3. Kovács Ákos és Hegedűs Dávid, 12 évesek: 1. Virág András, 2. Farkas Tamás, 13-15 évesek: 1. Bekő László, 2. Varga Dávid, 3. Gerencsér Olivér és Krizsán Egon, lányok, 9 évesek: 1. Sarkadi Réka, 2. Kovács Nóra, 3. Kasza Blanka, 10 évesek: 1. Baranyi Krisztina, 2. Rebek Fanni, 3. Kis Viktória és Gyalai Szandra, 11 évesek: 1. Baranyi Nikolett, 2. Pesti Vivien, 3. Szajki Eszter és Orosz Ildikó, 13-15 évesek: 1. Kovács Brigitta, 2. Bakó Kitti, 3. Domokos Anita és Hajdú Andrea.

 

2003-11-09

Karate magyar bajnokság


A Magyar Karate Szakszövetség Budapesten, a BMTE sportcsarnokában rendezte meg az ez évi nyílt gyermek és ifjúsági egyéni WKF magyar bajnokságát. A kifejezetten erős mezőnyben a kecskeméti Sankudo SE négy sportolója lépett küzdőtérre. Mindannyian a legmagasabb korcsoportban (15-16 évesek) indultak és értek el ismét kiváló eredményeket. Kemény Zsuzsanna a +55 kg-ban, míg Aranyosi Szandra a –55 kg-ban iskolázta le ellenfeleit. A végső győzelmet megszerezve mindketten bajnoki kupával térhettek haza. Járó Gábor először formagyakorlatban nyújtott kimagaslót és szerezte meg a népes mezőnyben a bronzérmet, majd küzdelemben, a +65 kg-os súlycsoportban ért el ötödik helyezést. Szabó Márkó a –65 kg-osok között nagyszerűen kezdett, de dobogó közelbe érve elpártolt tőle a szerencse, így ezen a napon az ötödik hellyel kellett megelégednie.

 

2003-11-22

Sankudo kupa


Kecskemét. Béke Általános Iskola tornaterme. Karate / kumite / verseny az utánpótlás korú versenyzőink számára. Eredmények: fiúk, 6-7 évesek: 1. Meleg Károly, 2. Bajáki Tamás, 3. Bársony Dávid, 8 évesek / 10-7 kyu /: 1. Koncz Bence, 2. Czigány Richárd, 3. Takács Ákos és Peti Gellért, 8 évesek / 5 kyu /: 1. Makádi Ádám, 2. Dobrai Dominik, 3. Kis Szabolcs, 9 évesek, +29 kg: 1. Petrov Dávid, 2. Rózsa Norbert, 3. Baranyi Győző és Adorján Bence, 5. Bajáki Ferenc, -29 kg: 1. Kovács Norbert, 2. Abádi Gábor, 3. Farkas Bálint és Bérczy Bálint, 5. Gömöri Kristóf, 10 évesek, +35 kg: 1. Szakonyi László. 2. Virág Ádám, 3. Molnár Péter és Jakubek Dávid, -35 kg: 1. Lévai Roland, 2. Csonka Viktor, 3. Armaganjan Armen és Abádi Gergely, 11 évesek: 1. Virág Gábor, 2. Kis Roland, 3. Hegedűs Dávid és Kovács Ákos, 12 évesek: 1. Virág András, 2. Kiss Ákos, 3. Németh Ottó és Farkas Tamás, 5. Marsi Béla, 14 évesek: 1. Armaganjan Ajk, 2. Krizsán Egon, 3. Gerencsér Olivér, lányok, 8 évesek: 1. Adamkovics Csilla, 2. Bársony Vivien, 9 évesek: 1. Sarkadi Réka, 2. Kovács Nóra, 3. Polyák Melinda és Hegedűs Barbara, 10 évesek, -32 kg: 1. Rebek Fanni, 2. Gémes Ágnes, 3. Baranyi Krisztina és Bakos Gwendolin, +32 kg: 1. Kis Viktória, 2. Szűcs Szimonetta, 3. Harsányi Lea és Gyalai Szandra, 11 évesek: 1. Pesti Vivien, 2. Konkoly Dominika, 3. Orosz Ildikó és Kiss Henrietta, 5. Baranyi Nikolett, 13 évesek: 1. Oláh Emese, 2. Domokos Anita.

 

2003-11-30

Kick-box semi-contact II. osztályú országos bajnokság


Nagyszerű kecskeméti sikerek tanúja lehetett az, aki kilátogatott a Magyar Kick-box Szakszövetség Debrecenben megrendezett, idei II. osztályú felnőtt semi-contact országos bajnokságára. Az ob-n a kecskeméti Sankudo SE nyolc sportolója lépett küzdőtérre. Többségük felszabadultan, könnyedén küzdve, szinte esélyt sem adva ellenfeleinek gyűjtötte be a győzelmeket. A kecskemétiek végül öt bajnoki címmel és egy különdíjjal tértek haza. Eredményeik, nők, 50 kg: 1. Marosi Nikolett, 55 kg: 1. Kovács Marianna, 60 kg: 5. Szabó Rózsa, 65 kg: 3. Kemény Zsuzsanna, 70 kg: 1. Domokos Szabina. Férfiak, 63 kg: 1. Domján András, 74 kg: 3. Járó Gábor, 84 kg: 1. Pesti János. A verseny végén a szakmai zsűri a bajnokság legtechnikásabb küzdőjének Domján Andrást választotta.

 

2003-12-03/06

Tigi 15. felnőtt magyar bajnoki címe


Budapest. Hetedik női ökölvívó országos bajnokság. Marosi Niki 50 kg-ban, Tápai Ági 63 kg-ban, Domokos Szabina pedig 66 kg-os súlycsoportban lépett kötelek közé. Tigi első, Niki második, Szabina harmadik helyen zárta a bajnokságot. Tiginek ez volt a különböző sportágakban a 15. felnőtt magyar bajnoki címe.

 

2003-12-18

Edzés


Kecskemét. Edzés a Rákóczi suliban.

 

2003-12-21/24

Téli edzőtábor Kiskunmajsán

Leírás: Leírás: Leírás: 10123882kkm

Kiskunmajsa. Téli edzőtábor haladóknak és dan vizsga.

 

2003-12-28

Szilveszter Ippon Kupa


14. Szilveszter Ippon Kupa meghívásos karate verseny, Szekszárd. Az öt ország versenyzőinek részvételével lezajlott megmérettetésen a kecskeméti Sankudo SE sportolói kitűnő teljesítménnyel rukkoltak elő: az egyesületi összesítésben második helyen végeztek. Formagyakorlatban Rácz József, Járó Gábor, Domokos Szabina, Jarábik Anna, Szabó Rózsa, küzdelemben pedig Makádi Ádám, Rebek Fanni, Pesti Vivien, Aranyosi Szandra és Kemény Zsuzsanna térhetett haza aranyéremmel. Az igazi sikert, mégpedig közönségsikert Járó Gábor érte el küzdelemben, pedig ebben a számban nem is állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Látványos technikákkal, másodpercek alatt elért győzelmekkel jutott az elődöntőbe, ahol szintén leiskolázta ellenfelét. Ám a találatokat az ellenféllel megegyező nemzetiségű vezetőbíró nem adta meg, sőt a többi bíróval percekig vitatkozva a kecskeméti fiú vereségét hirdette ki. Így bronzérmet nyert, tapssal „aranyozva”. Sankudo SE eredményei: egyéni formagyakorlat, nők, felnőttek: 2. Jarábik Anna, 3. Szabó Rózsa; 16-17 évesek: 1. Domokos Szabina, 4. Kemény Zsuzsanna; 14-15 é.: 3. Kovács Brigitta, 4. Bakó Kitti; 12-13 é.: 4. Domokos Anita, 5. Szajki Eszter; 10-11 é.: 2. Rebek Fanni, 3. Szűcs Szimonetta, 4. Pesti Vivien; 8-9 é.: 3. Kovács Nóra. Férfiak, 16-17 évesek: 3. Járó Gábor; 14-15 é.: 1. Rácz József; 12-13 é.: 5. Virág András, 6. Virág Gábor; 10-11 é.: 5. Kis Roland, 6. Virág Ádám; 8-9 é.: 3. Kovács Norbert, 4. Adorján Bence, 5. Petrov Dávid. Csapat formagyakorlat, felnőttek: 1. Jarábik Anna, Szabó Rózsa, Járó Gábor; 16-20 évesek: 2. Marosi Nikolett, Domokos Szabina, Kemény Zsuzsanna. Egyéni küzdelem, nők, 16-17 évesek, +55 kg: 1. Kemény Zsuzsanna, 3. Domokos Szabina; 14-15 é., +50 kg: 1. Aranyosi Szandra, 3. Kovács Brigitta, -50 kg: 3. Bakó Kitti; 12-13 é., +45 kg: 2. Oláh Emese, 3. Domokos Anita, -45 kg: 5. Szajki Eszter; 10-11 é., +40 kg: 1. Pesti Vivien, -40 kg: 1. Rebek Fanni, 2. Gémes Ágnes, 3. Szűcs Szimonetta és Konkoly Dominika, 5. Orosz Ildikó; 8-9 é.: 3. Kovács Nóra. Férfiak, 16-17 évesek, +65 kg: 3. Járó Gábor; 14-15 é., +55 kg: 3. Brán Gergő és Molnár Alex, 5. Szabó Márkó és Bekő László, 6. Armaganjan Ajk; 12-13 é., +45 kg: 3. Virág Gábor, 5. Németh Ottó, -45 kg: 3. Kiss Ákos, 5. Virág András; 10-11 é., +35 kg: 5. Kis Roland és Virág Ádám, -35 kg: 5. Lévai Roland; 8-9 é., +30 kg: 2. Petrov Dávid, 5. Gömöri Kristóf és Adorján Bence, -30 kg: 1. Makádi Ádám, 2. Kovács Norbert, 5. Kis Szabolcs és Takács Ákos, 7 évesek: 2. Meleg Károly.

 

 

ÖSSZESÍTÉS

 

Abádi Gábor

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek -29 kg: 2.

 

Abádi Gergely

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -35 kg: 3.

 

Adamkovics Csilla

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 8 évesek: 1.

 

Adorján Bence

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek +29 kg: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 8-9 évesek: 4.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek +30 kg: 5.

 

Aranyosi Szandra

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1988 sz.: 3.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 14 évesek: 1.

2003-11-09 – Budapest - Karate magyar bajnokság, ifjúsági -55 kg: 1.

 

Armaganjan Ajk

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 14 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 14-15 évesek +55 kg: 6.

 

Armaganjan Armen

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -35 kg: 3.

 

Bajáki Ferenc

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek +29 kg: 5.

 

Bakó Kitti

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 14-15 évesek: 4.

 

Bakos Gwendolin

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 5.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 9 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -32 kg: 3.

 

Balogh Anett

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1989 sz.: 5.

 

Baranyi Győző

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek +29 kg: 3.

 

Baranyi Krisztina

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 10 évesek: 1.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -32 kg: 3.

 

Baranyi Nikolett

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, utánpótlás, 11 évesek: 3.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 11 évesek: 2.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 1.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 5.

 

Bársony Vivien

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 8 évesek: 2.

 

Bekő László

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1988 sz.: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 14-15 évesek +55 kg: 5.

 

Berki Balázs

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1991 sz.: 6.

 

Bérczy Bálint

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek -29 kg: 3.

 

Brán Gergő

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 14-15 évesek +55 kg: 3.

 

Csonka Viktor

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 25 kg: 5.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -35 kg: 2.

 

Dobrai Dominik

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 8 évesek / 5 kyu /: 2.

 

Domján András

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 63 kg: 1.

 

Domokos Anita

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1990 sz.: 4.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, 13 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 13 évesek: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 12-13 évesek: 4.

 

Domokos Szabina

2003-03-01 – Pécs - Kick-box full-contact II. osztályú, felnőtt országos bajnokság, 65 kg: 1.

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 70 kg: 1.

2003-04-12 – Győr - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 1. forduló, 65 kg: 1.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, felnőtt: 1.

2003-05-17 – Békéscsaba - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 65 kg: 2.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, light-contact, junior 65 kg: 1.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, semi-contact, junior 65 kg: 1.

2003-09-06 – Budapest - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 70 kg: 2.

2003-09-27 – Szolnok - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 65 kg: 4.

2003-10-04 – Esztergom - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság döntője, 65 kg: 2.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 70 kg: 1.

2003-12-03/06 – Budapest – felnőtt női ökölvívó országos bajnokság, 66 kg: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 16-17 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, csapat formagyakorlat, junior: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 16-17 évesek +55 kg: 3.

 

Dósa András

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, felnőtt: 2.

 

Farkas Bálint

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek -29 kg: 3.

 

Farkas Tamás

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 11 évesek: 5.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 12 évesek: 2.

 

Filius András

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1989 sz.: 4.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 11 évesek: 4.

 

Gerencsér Olivér

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 14 évesek: 3.

 

Gémes Ágnes

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -32 kg: 2.

 

Gömöri Kristóf

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek -29 kg: 5.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek +30 kg: 5.

 

Gyalai Szandra

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 10 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +32 kg: 3.

 

Hajdú Andrea

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 14 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 3.

 

Hajdú Dávid

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 9 évesek: 3.

 

Harsányi Lea

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +32 kg: 3.

 

Hegedűs Barbara

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek: 3.

 

Hegedűs Dávid

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 10 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 3.

 

Jakubek Dávid

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +35 kg: 3.

 

Jarábik Anna

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, felnőtt: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, felnőttek: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, csapat formagyakorlat, felnőttek: 1.

 

Járó Gábor

2003-04-13 – Budapest - WKF karate magyar bajnokság, kadet -70 kg: 3.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1987 sz.: 3.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, light-contact, ifjúsági 69 kg: 2.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, semi-contact, ifjúsági 69 kg: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 16 évesek: 3.

2003-11-09 – Budapest - Karate magyar bajnokság, ifjúsági formagyakorlat: 3.

2003-11-09 – Budapest - Karate magyar bajnokság, ifjúsági +65 kg: 5.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 74 kg: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 16-17 évesek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, csapat formagyakorlat, felnőttek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 16-17 évesek +65 kg: 3.

 

Kasza Blanka

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 9 évesek: 3.

 

Kemény Zsuzsanna

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 60 kg: 5.

2003-04-13 – Budapest - WKF karate magyar bajnokság, kadet -55 kg: 3.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1987 sz.: 1.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, light-contact, ifjúsági 55 kg: 1.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, semi-contact, ifjúsági 55 kg: 1.

2003-09-06 – Budapest - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 60 kg: 5.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 16 évesek: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, 16 évesek: 2.

2003-11-09 – Budapest - Karate magyar bajnokság, ifjúsági +55 kg: 1.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 65 kg: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 16-17 évesek: 4.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, csapat formagyakorlat, junior: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 16-17 évesek +55 kg: 1.

 

Kis Roland

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 10 évesek: 1.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 10-11 évesek: 5.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 10-11 évesek +35 kg: 5.

 

Kis Szabolcs

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 8 évesek / 5 kyu /: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek -30 kg: 5.

 

Kis Viktória

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 32 kg: 3.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1993 sz.: 1.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 10 évesek: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 10 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 10 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +32 kg: 1.

 

Kiss Ákos

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 12-13 évesek -45 kg: 3.

 

Kiss Henrietta

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 3.

 

Konkoly Dominika

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 10-11 évesek -40 kg: 3.

 

Kovács Ákos

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 3.

 

Kovács Brigitta

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1988 sz.: 2.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 14 évesek: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, 15 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 14-15 évesek: 3.

 

Kovács Marianna

2003-09-27 – Szolnok - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 55 kg: 3.

2003-10-04 – Esztergom - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság döntője, 55 kg: 3.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 55 kg: 1.

 

Kovács Nóra

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 28 kg: 4.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1994 sz.: 2.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 9 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 9 évesek: 2.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 8-9 évesek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek: 3.

 

Kovács Norbert

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 25 kg: 5.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1987 sz.: 1.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek -29 kg: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 8-9 évesek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek -30 kg: 2.

 

Krizsán Egon

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 14 évesek: 2.

 

Laczkó Roland

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 74 kg: 5.

2003-04-13 – Budapest - WKF karate magyar bajnokság, junior -75 kg: 4.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, light-contact, junior 74 kg: 5.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, semi-contact, junior 74 kg: 2.

2003-09-06 – Budapest - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 74 kg: 5.

 

Lévai Roland

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 5.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -35 kg: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 10-11 évesek -35 kg: 5.

 

Makádi Ádám

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 8 évesek / 5 kyu /: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek -30 kg: 1.

 

Marosi Nikolett

2003-03-01 – Pécs - Kick-box full-contact II. osztályú, felnőtt országos bajnokság, 52 kg: 1.

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 55 kg: 3.

2003-04-12 – Győr - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 1. forduló, 50 kg: 3.

2003-04-13 – Budapest - WKF karate magyar bajnokság, felnőtt -53 kg: 2.

2003-04-13 – Budapest - WKF karate magyar bajnokság, junior -53 kg: 3.

2003-05-17 – Békéscsaba - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 50 kg: 5.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, light-contact, junior 50 kg: 1.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, semi-contact, junior 50 kg: 1.

2003-09-06 – Budapest - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 50 kg: 2.

2003-09-27 – Szolnok - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 50 kg: 2.

2003-10-04 – Esztergom - Kick-box light-contact felnőtt országos bajnokság döntője, 60 kg: 2.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 50 kg: 1.

2003-12-03/06 – Budapest – felnőtt női ökölvívó országos bajnokság, 50 kg: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, csapat formagyakorlat, junior: 2.

 

Mátó Fanni

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 28 kg: 5.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1993 sz.: 3.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 5.

 

Meleg Károly

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 7 évesek: 2.

 

Mészáros Gábor

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, felnőtt: 3.

 

Molnár Alex

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 15 évesek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 14-15 évesek +55 kg: 3.

 

Molnár Péter

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, +32 kg: 5.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +35 kg: 3.

 

Molnár Zita

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1987 sz.: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 16 évesek: 3.

 

Németh Ottó

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 12-13 évesek +45 kg: 5.

 

Oláh Emese

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1990 sz.: 1.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 12 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 13 évesek: 1.

 

Oláh Károly

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 63 kg: 5.

 

Orosz Ildikó

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, utánpótlás, 11 évesek: 4.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 11 évesek: 1.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 10-11 évesek -40 kg: 5.

 

Pesti János

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 89 kg: 5.

2003-09-06 – Budapest - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 3. forduló, 89 kg: 5.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 84 kg: 1.

 

Pesti Vivien

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1992 sz.: 5.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 10 évesek: 3.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 11 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 2.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 10-11 évesek: 4.

 

Petrov Dávid

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek +29 kg: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 8-9 évesek: 5.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek +30 kg: 2.

 

Pleskó Anikó

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 65 kg: 5.

 

Polyák Melinda

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek: 3.

 

Pődör Szabolcs

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 79 kg: 5.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, junior: 2.

 

Rácz József

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 14-15 évesek: 1.

 

Rebek Fanni

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 25 kg: 3.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1993 sz.: 4.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 10 évesek: 3.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 10 évesek: 2.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek -32 kg: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 10-11 évesek: 2.

 

Rózsa Norbert

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1987 sz.: 6.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek +29 kg: 2.

 

Sarkadi Réka

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 25 kg: 2.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1994 sz.: 1.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 3.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 9 évesek: 1.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 9 évesek: 1.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 9 évesek: 1.

 

Szabó Márkó

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1987 sz.: 6.

2003-06-07 – Tököl - Kick-box országos bajnokság, semi-contact, ifjúsági 59 kg: 5.

2003-11-09 – Budapest - Karate magyar bajnokság, ifjúsági -65 kg: 5.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 14-15 évesek +55 kg: 5.

 

Szabó Rózsa

2003-04-05 – Sopron - Kick-box semi-contact felnőtt országos bajnokság 2. forduló, 55 kg: 5.

2003-04-13 – Budapest - WKF karate magyar bajnokság, felnőtt -53 kg: 1.

2003-09-13 – Füzesgyarmat - Kick-box formagyakorlat felnőtt országos bajnokság: 1.

2003-11-30 – Debrecen - Kick-box semi-contact II. oszt. felnőtt országos bajnokság, 60 kg: 5.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, felnőttek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, csapat formagyakorlat, felnőttek: 1.

 

Szajki Eszter

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, utánpótlás, 11 évesek: 2.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 3.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 12-13 évesek: 5.

 

Szakonyi László

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 32 kg: 3.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1994 sz.: 2.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 10 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +35 kg: 1.

 

Szűcs Szimonetta

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 28 kg: 3.

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1993 sz.: 3.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 3.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, 10 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +32 kg: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 10-11 évesek: 3.

 

Takács Ákos

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 8-9 évesek -30 kg: 5.

 

Tauber Zsuzsa

2003-05-10 – Budapest - kushido karate országos bajnokság, 1985 sz.: 3.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, 18 évesek: 2.

2003-10-04 – Gödöllő - Goju-ryu karate országos bajnokság, formagyakorlat, felnőtt: 3.

 

Tápai Ágnes

2003-10-05 – Szombathely - Kick-box full-contact felnőtt országos bajnokság döntője, 60 kg: 1.

2003-12-03/06 – Budapest – felnőtt női ökölvívó országos bajnokság, 63 kg: 1.

 

Tóbiás Réka

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 13 évesek: 3.

 

Varga Dávid

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 13-15 évesek: 2.

 

Virág András

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 12 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 12-13 évesek: 5.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 12-13 évesek -45 kg: 5.

 

Virág Ádám

2003-04-12 – Győr - Kick-box, gyermek országos bajnokság, 32 kg: 5.

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 9 évesek: 3.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 10 évesek +35 kg: 2.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 10-11 évesek: 6.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 10-11 évesek +35 kg: 5.

 

Virág Gábor

2003-05-24 – Budapest - Goju-ryu karate országos bajnokság, haladó 11 évesek: 5.

2003-11-01 – Kecskemét – Sankudo kupa, karate verseny, formagyakorlat, 11 évesek: 2.

2003-11-22 – Kecskemét - Sankudo kupa, karate verseny, 11 évesek: 1.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, formagyakorlat, 12-13 évesek: 6.

2003-12-28 – Szekszárd - Ippon Kupa, nemzetközi karate verseny, 12-13 évesek +45 kg: 3.