KICK-BOX / THAI FIGHT / K1

 

Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: badr_hari3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Középiskolások és felnőttek:

       

Kedd: 19.00 - 20.15 béke suli

Szerda: 19.00 - 20.15 béke suli

Péntek: 19.00 - 20.15 béke suli

 

 

Kick-box

Önálló, modern, verseny-centrikus küzdősport, mely egyesíti az ökölvívás kéztechnikáit, mozgásanyagát a karate és a muay thai rúgástechnikáival. A napjainkban igen közkedvelt versenyeknek - különösen a k1 és thai kickboxing szabályrendszerben lebonyolítottaknak - köszönhetően a sportág folyamatosan alakul, fejlődik, és rendre kitermeli egyéniségeit, sztárjait.

 

Alapkövetelmények

Az edzésekre ápoltan, tisztán, rövid körmökkel, mosolygósan kell érkezned! Problémáid, gondjaid hagyd az ajtó előtt. Kifelé menet – ha akarod - majd felveszed őket:)

 

A Sensei, illetve az edzésvezető utasításainak betartása kötelező.

 

Légy figyelmes, nyugodt, megfontolt és tisztelettudó. Edz céltudatosan és teljes odaadással, az eredmény nem marad el.

Érezd jól magad nálunk. Ha edzel, küzdesz, tedd azt tűzzel, szenvedéllyel, önfeledten, de kérlek, soha ne feledkezz meg saját és társaid testi és lelki:) épségéről.

Ha sérülés történt, vagy bármi más problémád van, jelezd bátran; segítünk.

Azért vagy nálunk, hogy fejlődj és sikeres légy. Ehhez mutatjuk az utat, de nélküled semmire sem megyünk. A te munkád, és kitartásod teljesíti be álmaidat.

 

Ha rendszeresen edzel, egy idő után gyorsabbnak és erősebbnek fogod magad érezni másoknál. Kérlek, ne kérkedj és ne élj vissza tudásoddal. Soha ne használd azt alkalmatlan és erkölcstelen célra. Cselekedeteiddel, személyes példaadásoddal és helyes viselkedéseddel segítsd a küzdősportok lényegének jobb megértését.

 

Ne feledkezz el a tiszteletadásról; a Senseiel és társaiddal történő találkozáskor, az edzőterembe, a küzdőtérre belépéskor, illetve annak elhagyásakor, az edzés, a küzdelem, a partnerrel történő gyakorlás megkezdésekor és befejezésekor.